Redirecționează 3,5% din Impozitul Tău către ASC prin Formularul 230

Începând cu anul 2022, Asociația Studenților la Comunicare a lansat un proiect inovator pentru susținerea organizațiilor non-profit din România – Formularul 230.

Acest formular reprezintă o oportunitate simplă și eficientă prin care orice salariat din țară poate contribui la dezvoltarea comunității, redirecționând 3,5% din impozitul datorat către organizații non-profit.

Scopul acestui proiect este clar și nobil: să ofere sprijin financiar asociațiilor non-profit, inclusiv Asociația Studenților la Comunicare, pentru a implementa proiecte menite să aducă beneficii comunității.

Prin completarea și depunerea Formularului 230, fiecare persoană poate să contribuie la transformarea ideilor în acțiuni tangibile.

Procedura de completare a formularului este la îndemâna oricui, oferind două posibilități accesibile:

  • Fizic: Prin simpla printare și trimitere, procesul este rapid și eficient
  • Online: O variantă modernă și convenabilă, care permite completarea electronică a formularului.

Formularul 230 poate fi completat și depus de către persoanele fizice care obțin diverse tipuri de venituri, inclusiv din salarii, pensii, sau chiar venituri din străinătate impozabile în România. Fiecare contribuabil care îndeplinește criteriile poate să participe la acest gest altruist care poate face o diferență reală în comunitate.

Irina Manciu, project managerul al acestei ediții, ne transmite câteva informații legate de acest proiect.

Reporter: Câte formulare așteptați să fie completate ediția aceasta față de ediția trecută?

Irina: Anul trecut au fost 30 de formulare completate, însă anul acesta sperăm la un număr dublu, aproximativ 60 de formulare.

Reporter: Unde se face promovarea proiectului?

Irina: Promovarea se face pe toate paginile de social media ale asociației noastre, trimitem mail-uri profesorilor si sponsorilor noștri. Viziunea proiectului este una îndrăzneață: să obțină mai multe fonduri pentru implementarea viitoarelor proiecte ale asociației, menite să sprijine diverse cauze și inițiative în beneficiul întregii societăți.

Fiecare semnătură pe Formularul 230 reprezintă un pas către un viitor mai bun pentru toți. Alătură-te și tu acestui demers și fii parte din schimbarea pe care o dorești să o vezi în comunitatea ta!

Completează Formularul 230 – https://drive.google.com/file/d/11UdkzzroOOYdfT_4tv3P9ysfiPu-eYPP/view?fbclid=PAAaZyQAGKhaONIxDxOVHjzyOLKRkQjQoN4QOF4LnCNMC_aHd0V9RX5lgpihA) și înscrie-te în giveaway-ul nostru desfășurat pe pagina de Instagram – https://www.instagram.com/p/C4Lc2Pco9HH/?igsh=NTJ4aTJ6OHV3MmQ=.

 

Facebook
Pinterest
Twitter
LinkedIn

Newsletter

Lorem ipsum

Ultimele noutăți

Related Article