Departamente

Ex Umbra In Solem

Departamente

Asociația Studenților la înglobează cinci departamente, fiecare dintre ele asigurându-se că proiectele și evenimentele organizate sunt duse la bun sfârșit.

De-a v-ați ascunselea. Flori, fete sau băieți. Prinsa. Șotron. Elasticul. Rațele și Vânătorii. Probabil te-ai prins că e vorba despre jocurile copilăriei noastre, dar te-ai întrebat vreodată cum au apărut aceste nebunii în care noi pierdeam noțiunea timpului?

Fiecare joc a avut, la un moment dat, la baza sa, un grup de oameni care și-au pus ideile, riscurile și aptitudinile la bătaie pentru a-l crea. Poate la început au crezut că e prea greu de realizat sau că n-o să meargă, dar doar împreună, cu bune și cu rele, au reușit să scoată la capăt jocurile acestea ce au rămas, chiar și după atâția ani, în inimile oamenilor.

Despre asta este și departamentul de PROIECTE: dacă ai vreun gând pentru a-ți concepe propriul tău “joc” și crezi că este imposibil de realizat, poți liniștit să intri aici… Ce crezi tu că e o idee nebună, noi o considerăm inspirată și o primim cu brațele deschise! Lasă copilul din tine să iasă la iveală!

În spatele oricărui joc este nevoie nu doar de o echipă care să vină cu idei, ci și de o echipă care să aducă materialele pentru ca jocul să se poată desfășura. Fie că sunt bani sau alte bunuri, de fiecare dată ele se obțin prin discuții cu potențiali sponsori.

Ca să le obții, e nevoie să te pricepi, în primul rând, la această artă a negocierii și a persuasiunii, dar și la modul în care pornești și menții discuția cu cei care te pot ajuta. Altfel, riști să fii eliminat de pe lista lor.

Asta facem noi în departamentul de FUNDRAISING: Ne ocupăm de asigurarea fondurilor necesare pentru desfășurarea fiecărui proiect marca ASC.

Dacă și ție-ți place tot ceea ce ține de Instagram și Facebook, cel mai probabil îți va plăcea în cadrul departamentului de PROMOVARE.

Locul tău este aici dacă ești pasionat de Photoshop sau Canva sau vrei să înveți să lucrezi în aceste programe, dacă vii cu cele mai mișto captions pentru postările tale de pe Instagram și ai multă creativitate sau dacă-ți place să scrii mesaje pentru toată familia ta de Crăciun.

Unde-s mulți, puterea crește! Sună cunoscut? 

Sau poate vizualizezi un pod, două echipe care trag de o sfoară și, deși te-ai aștepta să câștige echipa cu oamenii cei mai puternici, rămâi surprins să vezi că au învins cei care sunt organizați, care au pus ideile cap la cap, care s-au mobilizat și și-au făcut un plan de bătaie?

Așa e și în Departamentul de RESURSE UMANE - nimeni, niciodată, nu trage doar pentru el. Aici, dăm tot ce-i mai bun din noi să fim o echipă: să unim oamenii, să fim alături pentru ei, să îi motivăm, să le facem anii de voluntariat memorabili. Aici, muncim în fiecare zi pentru a deveni o familie care e tot timpul pregătită să primească noi membri. Credem că ne și iese!

Ca orice tânăr student, îți dorești să fii informat. Suntem puțini oameni și avem nevoie de tine pentru a crește împreună.
Așa că nu mai sta pe gânduri! Nu trebuie să fii într-un fel anume, ci trebuie doar să vrei! Să vrei să înveți de la oamenii din echipă și să îți îmbogățești cunoștințele.
Pentru că aici vei descoperi toate punctele importante ale studenției: conducerea, studenții facultății și bineînțeles, asociația.

În EDU vorbim despre problemele studenților și căutăm o soluție la acestea. Vorbim despre burse, reclasificări, și, desigur, nu lipsesc nici bârfele despre cât de tare te-a enervat profu' de ITC. Ne distrăm și învățăm din greșeli. Numai așa reușim să ne EDUcăm.