Proiecte interne

Ex Umbra In Solem

Teambuilding-ul este unul din cele mai importante proiecte din calendarul nostru de activități interne. Este un moment în care ne reamintim de esența voluntariatului, de motivul pentru care ne implicăm și de ce suntem o echipă. Cu fiecare ediție, ne propunem să ne cunoaștem mai bine unii pe alții și să creăm amintiri de neuitat.

Scopul proiectului este să realizăm inițierea noilor voluntari în cadrul asociației noastre. Prin intermediul unor jocuri de echipă captivante și a unui training despre voluntariat și misiunea ASC, îi încurajăm să se integreze și să se simtă parte a comunității noastre.

Teambuilding-ul este o oportunitate perfectă pentru voluntarii noștri, în special cei noi, să se conecteze și să își înceapă călătoria în voluntariatul studențesc.

Participanții au parte de experiențe unice și de neuitat. Este șansa noastră de a deveni o echipă puternică, de a ne cunoaște mai bine și de a ne face prieteni noi. Fiecare activitate este planificată și organizată cu grijă, pentru a asigura o experiență specială pentru toți cei implicați.

Tema proiectului se schimbă anual, aducând mereu ceva nou și captivant pentru participanți. Structura și organizarea evenimentului sunt atent gândite, astfel încât să fie respectat un program echilibrat și plin de activități interesante.

Feedback-ul pozitiv pe care l-am primit de la voluntarii care au participat la edițiile anterioare ne încurajează să continuăm și să dezvoltăm acest proiect. Pentru mulți, Teambuilding-ul rămâne una dintre cele mai frumoase amintiri din experiența lor în cadrul ASC.

Obiectivul proiectului este să oferim voluntarilor noștri o pauză binemeritată, în care să se bucure împreună, să se consolideze ca echipă și să întărească legăturile care ne fac să fim mai mult decât colegi - o adevărată familie.
 După prima săptămână de facultate, în urma activităților de cunoaștere desfășurate în cadrul proiectului „The Meet Week”, dăm start recrutărilor pentru a deveni voluntar în cadrul ASC. Acest proces implică o înscriere individuală, urmată imediat de un interviu desfășurat alături de voluntari cu experiență. Scopul acestui proiect este să facilităm cea mai bună selecție a viitorilor voluntari, oferindu-le oportunitatea să se prezinte mai bine și să ne să ne împărtășească dorința lor reală de a se implica în activitățile asociației noastre. Astfel, dorim să cunoaștem mai bine fiecare recrut și să ne asigurăm de o potrivire cât mai bună între motivația lor și misiunea și valorile ASC, pentru a selecta membri activi și implicați în familia noastră.