Admitere la ciclul de licență – Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării, an universitar 2023-2024

Înscrierea la facultate este un pas important pentru orice proaspăt absolvent de liceu. Cu toate acestea, toate informațiile primite din diferite surse pot fi copleșitoare și creează confuzie. Astfel, Asociația Studenților la Comunicare este aici să ajute viitorii boboci în procesul de admitere!

Perioada de înscriere la FJSC este între 3 și 13 iulie 2023, urmând ca pe 15 iulie să fie programate examenele. Există trei specializări la această facultate: Comunicare și Relații Publice, Publicitate și Jurnalism. Examenele vor avea loc pe 17, 18 și 19 iulie, ordinea fiind stabilită înainte. Bobocii se pot înscrie la câte specializări își doresc, atâta timp cât achită taxa de înscriere la fiecare și trimit chitanțele pe adresa de e-mail a facultății.

Nota finală de admitere este compusă astfel: 50% nota la examen (argumentare și vocabular) și 50% nota de la Bacalaureat.

Prețul taxelor de înscriere diferă în funcție de numărul opțiunilor: înscrierea la o singură specializare costă 250 de lei, două au prețul de 350 de lei iar toate trei 450 de lei. Contul în care se vor depune banii este: BCR Sector 5, Cod IBAN: RO03RNCB 0076010452620060, Cod fiscal 4505502.

Înscrierea online se va face pe platforma ADMA, iar link-ul pentru acces va fi disponibil între 3 și 13 iulie.

Pentru mai multe detalii, accesați site-ul facultății noastre: https://fjsc.unibuc.ro/.

Vă așteptăm cu drag la FJSC, din această toamnă!

Facebook
Pinterest
Twitter
LinkedIn

Newsletter

Lorem ipsum

Ultimele noutăți

Related Article