Sesiune de succes: ASChit vine în sprijinul studenților

Fie că te afli sau nu la prima sesiune de examene, e clar că în această perioadă poți trece de la momente de încredere când știi totul, la stări de neliniște când ești sub asaltul întrebărilor. Descoperă cum ASChit de Sesiune, un proiect realizat de Asociația Studenților la Comunicare, a devenit un sprijin esențial pentru studenții FJSC, oferind nu doar pachete utile, ci și o doză necesară de încurajare în cadrul mediului academic.

Proiectul ASChit de Sesiune a luat naștere din dorința de a susține studenții în timpul sesiunilor de examene, transformând o perioadă solicitantă într-o experiență mai ușor de gestionat. Încă de la început, echipa dedicată a depus eforturi remarcabile în organizarea detaliată a acestei ediții până la cel mai mic detaliu.

Ajuns deja la cea de-a cincea ediție, ASChit de Sesiune continuă să aducă produse esențiale și motivante, pregătite să schimbe starea de spirit în timpul examenelor. De la produse cosmetice sau de îngrijire personală la surprize ce alimentează determinarea, această colaborare între ASC și sponsori are un impact pozitiv asupra modului în care studenții facultății noastre abordează toate provocările ce vin odată cu examenele.

Echipa a demonstrat că implicarea activă și comunicarea constantă aduc succesul, având o strategie eficientă pentru găsirea și contactarea sponsorilor, stabilind astfel parteneriate solide pentru a aduce cele mai motivante produse. Organizatorii s-au mobilizat pentru pregătirea cu atenție a 175 de chituri, distribuindu-le cu grijă către studenții care s-au înscris pe formularul destinat acestui proiect.

Voluntarii, indiferent de responsabilitățile pe care le-au avut în fiecare tură, au creat împreună o atmosferă de neuitat. Această energie pozitivă a însoțit distribuirea chiturilor timp de trei zile, iar o zi în plus a fost dedicată acelora care nu au primit încă pachetele.

Sponsorii acestei ediții au transformat acest proiect într-o realitate de succes. Nume precum Olympus, Dacris, Dobrogea, Bella, Geck&Gorgeous, Hello Sunday, Cartofiserie, Librăria Franceză Kyralina și NooTune – Pastile, alături de Magazinul Pungi, au fost parteneri generoși, contribuind cu produse de calitate. Parteneriatele cu acești sponsori reprezintă o dovadă a angajamentului lor în sprijinirea educației și dezvoltării studenților, iar noi suntem recunoscători pentru colaborarea cu aceste companii valoroase.

VOX: Prezentă la standurile celei de-a cincea ediții a proiectului ASChit de Sesiune, Angi Bîrlea a fost alături de voluntarii implicați, iar aceasta a reușit să ne transmită câteva impresii captivante din eveniment.

Irina Manciu, în primul an de facultate și de voluntariat în Asociația Studenților la Comunicare (ASC), se înscrie pentru prima dată la ASChit de Sesiune.

Angi: Care este produsul care ți-a plăcut cel mai mult din chit?

Irina: Cel mai mult din chit mi-au plăcut energizantele de la RedBull.

Angi: La ce produs nu te-ai așteptat să primești în acest chit?

Irina: Nu m-aș fi așteptat, sincer, la pastilele de memorie.

Angi: Ce beneficii crezi că o să-ți aducă acest ASChit de Sesiune?

Irina: Păi, cu ajutorul pastilelor de memorie, poate o să reușesc să rețin și eu mai bine pentru examene, și consider că fiecare produs este benefic în felul lui și că mă va ajuta să trec peste această primă sesiune cu bine.

Sorina este și ea prezentă la standurile acestui proiect, gata să ne împărtășească primele impresii despre această ediție.

Angi: Te-ai mai înscris până acum la ASChit de Sesiune sau este prima oară?

Sorina: M-am mai înscris.

Angi: Care este produsul care ți-a plăcut cel mai mult din chit?

Sorina: Vitaminele și a mai fost ceva pentru memorie.

Angi: La ce produs nu te-ai așteptat să primești în acest chit?

Sorina: Am văzut că anul acesta avem o agendă care este foarte draguță și la asta chiar nu m-am așteptat.

Angi: Ce beneficii crezi că o să-ți aducă acest ASChit de sesiune?

Sorina: Cred că o să vina, așa, cu un ajutor în sesiune. Adică uite, vitaminele, gustările, ai nevoie și de astea.

Flavia, în calitate de assistant project manager, ne oferă o privire de ansamblu asupra experienței sale în acest rol și ne împărtășește cum s-a descurcat pe parcursul întregii organizări a proiectului.

Angi: Care a fost rolul tău în cadrul proiectului ASChit de sesiune?

Flavia: Am fost asistent de project manager.

Angi: Care a fost motivul pentru care ai vrut să fii APM la acest proiect?

Flavia: Am intrat anul acesta în asociație și mi-am dorit foarte tare să mă implic în orice proiect și cumva call-ul de APM a venit după un training pe care l-am făcut și am zis că este momentul meu să mă implic. Am trimis scrisoarea de intenție și am ajuns să fiu APM.

Angi: Care au fost cele mai iubite produse de către studenți din întregul chit?

Flavia: Deci, pot să spun că toate produsele au fost foarte iubite. Am avut niște sponsori minunați în această sesiune. Un produs foarte iubit au fost absorbantele de la Bella și invitația la party-ul din Beluga – la fel, foarte apreciate.

Nu în ultimul rând, Raluca Pascu, director al Departamentului de Proiecte în cadrul ASC și project manager al acestei ediții, a fost alături de noi de la început până la final și ne-a transmis câteva cuvinte despre această frumoasă experiență.

Angi: Raluca, ce rol ai avut în acest proiect?

Raluca: Am fost project manager.

Angi: Ce te-a determinat să fii PM?

Raluca: Mi-a plăcut foarte mult când am fost project manager la ediția trecută de ASChit și am zis să încerc iar. A fost și faptul că nu se băgase nimeni să coordoneze și, dacă tot îmi era dor, am zis că de ce nu.

Angi: Cum a fost coordonarea întregii echipe?

Raluca: Mi-a plăcut foarte mult să coordonez echipa. Mi se pare că a mers mult mai bine echipa și cum s-au legat conexiunile în echipă de data asta comparativ cu ediția trecută, ca să-ți fac și o comparație. Oamenii s-au mișcat super bine, au fost foarte receptivi și la ședințe și pe partea de taskuri, nu am avut probleme.

Angi: Câți oameni așteptați să își ridice ASChitul?

Raluca: 175 de oameni.

Angi: Care a fost cea mai mare dificultate sau obstacol în organizarea proiectului?

Raluca: Cred că cea mai mare dificultate a fost găsirea de sponsori, pentru că oamenii deja își făcuseră bugetul pe anul ăsta și majoritatea ziceau că nu mai pot să ne ofere pentru că au bugetul încheiat și că trebuie să așteptăm pentru bugetul de pe 2024.

Implicare, sprijin și susținere – acestea sunt doar câteva cuvinte care au definit această experiență care a transformat proiectul ASChit de Sesiune într-o adevărată poveste. Prin colaborarea eficientă a voluntarilor, generozitatea sponsorilor și devotamentul echipei de organizare, am realizat nu doar pachete utile, ci și un impuls de sprijin motivațional în timpul primei sesiuni de examene din acest an universitar. Am demonstrat încă o dată că, de cinci ediții încoace, proiectul continuă să reprezinte un exemplu de succes în transformarea acestor săptămâni într-o perioadă mai ușor de gestionat.

Facebook
Pinterest
Twitter
LinkedIn

Newsletter

Lorem ipsum

Ultimele noutăți

Related Article