UB Summer University a revenit cu o nouă ediție!

Nu de mult timp, tabăra de vară UB Summer University (UBSU), în care Asociația Studenților la Comunicare (ASC) a fost activ implicată, oferind încă o dată o experiență minunată timp de două săptămâni pentru sutele de elevi din toată țara care au participat. Ca în fiecare an, și în cea de-a șaptea ediție acești tineri au venit în București pentru a vedea cum e să fii student, dar și pentru a se distra și a cunoaște alți oameni.

Pe parcursul acestor zile, voluntarii ASC au pregătit cu ajutorul profesorilor o serie de cursuri interesante și discuții motivaționale, dar și de o mulțime de activități distractive care i-au ajutat să se dezvolte personal și să-și facă noi prieteni. Mai mult decât atât, voluntarii ASUB le-au oferit șansa de a cunoaște studenții responsabili de fiecare facultate, dar și alți elevi din toată țara care au fost implicate în activitățile celorlalte asociații membre ASUB.

Voluntarii ASC au reprezentat un adevărat punct de sprijin al întregului eveniment, planificând și gestionând cu mare atenție toate activitățile. Cu toate astea, recunoștința noastră merge către Ana, Gabriela și Răzvan, cei care au avut în grijă facultatea noastră și s-au remarcat prin devotamentul și implicarea lor remarcabile. Ei au fost mereu alături de elevi, asigurându-se că fiecare participant se simte binevenit și că experiența lor la UBSU este una memorabilă.

Aceștia au depășit cu mult așteptările prin pasiunea și energia pe care le-au adus în fiecare etapă a proiectului. Nu doar că au coordonat cu atenție activitățile, dar au creat și un mediu deschis și prietenos în care elevii să se simtă liberi să-și exprime ideile și să se conecteze cu ceilalți. Prin devotamentul și implicarea lor masivă, au contribuit în mod esențial la succesul deplin al taberei și au lăsat o amprentă de neuitat în inimile tuturor participanților.

În plus, mulțumirile noastre speciale merg la profesorii FJSC, pentru dorința de a ne fi alături și implicarea lor în predarea cursurilor demo pe subiecte variate, de la marketing și televiziune, la DTP și jurnalism științific sau sportiv. De asemenea, recunoștința noastră se îndreaptă și către echipele de la ProFM și Digi24, care au deschis ușile studiourilor lor pentru a le arăta participanților cum funcționează un post de radio sau televiziune în realitate.

Așadar, UBSU nu a fost doar despre învățare teoretică, ci și despre experiența unui student într-un oraș aglomerat, dar plin de oportunități și distracție. Nu ne rămâne decât să așteptăm cu nerăbdare să ne revedem și să continuăm să construim împreună experiențe de neuitat pentru generațiile viitoare. Ne revedem anul viitor într-o nouă ediție cu totul și cu totul specială!

Facebook
Pinterest
Twitter
LinkedIn

Newsletter

Lorem ipsum

Ultimele noutăți

Related Article