Începe ASChitul de Sesiune! La ce să se aștepte studenții FJSC de la ediția de vara aceasta? 

ASChitul de vară a început încă din data de 21 mai. Ediția aceasta a fost, cu siguranță, mai specială. Pe lângă clasicele chituri, pe care le veți putea ridica în perioada 5-7 iunie, am avut parte și de două activități, „How to deal with sesiune?” și „Jocul cuvintelor”. 

Echipa de organizare din acest an și-a dorit să le ofere studenților câteva activități utile și distractive, care să îi distragă puțin de la emoțiile provocate de numeroasele examene. Cum s-au desfășurat? Putem spune că, până acum, ediția anului acesta a fost un real succes. 

„How to deal with sesiune?” a fost un concept adus de ASC studenților cu scopul de a le oferi sfaturi utile pentru perioada examenelor. Activitatea a debutat cu speech-ul doamnei lector universitar dr. Mădălina Bălășescu, care și-a axat discursul pe partea psihologică, efectele ce au loc asupra noastră în perioada sesiunii și cum să ne gestionăm stresul. Ulterior, participanții au avut parte și de discursul unor studenți masteranzi, Alexandra Nistor și Răzvan Angelescu. Aceștia au împărtășit experiența lor cu sesiunile și au oferit tips&tricks legate de gestionarea timpului, organizarea materialului didactic și burnout.

După această activitate plină de sfaturi, ASChitul a oferit și o seară de distracție alături de prieteni. „Jocul cuvintelor” a fost evenimentul asemănător emisiunii televizate, însă pe echipe. Studenții au avut parte de momente de neuitat, iar echipa câștigătoare au primit drept premiu goody bag-uri, furând startul chitului de vară. 

După aceste zile, voluntarii movulii vă așteaptă să vă și ridicați chiturile, în perioada 5-7 iunie, de la sediul Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Fiți pregătiți pentru o ediție ca niciuna de până acum, cu bunătăți și surprize. 

Link-ul pentru formular este aici: https://tinyurl.com/bp88he2m. Hai și tu să-ți iei ASChitul pentru a începe sesiunea și vara cum trebuie! Facebook
Pinterest
Twitter
LinkedIn

Newsletter

Lorem ipsum

Ultimele noutăți

Related Article