Revista „ETAJUL 6”

Revista

ETAJUL 6

Revista Etajul 6 reprezintă unul dintre proiectele “veterane” ale Asociației, cu o vechime de 2 ani și cu 5 ediții în spate, un proiect ce a luat amploare din dorința studenților de la FJSC de a face ce știu ei mai bine, și anume, a scrie! Proiectul a fost inițiat de către fostul coordonator din departamentul de proiecte al ASC-ului, Luminița Bercea.

Planul inițial era să realizeze o broșură pentru studenții de la FJSC prin care prezenta proiectele Asociației pentru a-i atrage să facă parte din ASC. După, s-a gândit să demareze un proiect mai mare:

„În timpul liceului, am lucrat mult la o revistă și am decis că sigur ar fi utilă pentru FJSC și pentru studenții care își doresc să scrie articole, să ia interviuri oamenilor din domeniu și să le integrăm într-un proiect de renume.” – Luminița Bercea

Scopul acestui proiect este cel de a informa atât studenții de la FJSC, cât și pe cei de la alte facultăți, despre cele mai interesante aspecte din sfera Jurnalismului, Relații Publice și al Publicității. Pe lângă scopul informativ, revista are și rolul de împărtăși experiențele studenților în diferitele proiecte ale asociației sau ale facultății. Mai mult, este un proiect prin care studenții facultății își pot dezvolta talentul scriitoricesc și alte abilități de comunicare.

Revista este împărțită pe 4 mari departamente: Redactare, Editare, Promovare și Desktop Publishing. Fiecare departament are câte un coordonator responsabil, iar cei patru lucrează mereu în colaborare. În departamentul de redactare, totul este despre creativitate și scris. Ea reprezintă locul unde se realizează conținutul, “stâlpul” proiectului. Departamentul de Editare constă în verificarea conținutului de la Redactare. În departamentul de Promovare, scopul principal este cel de a face revista cât mai cunoscută printre studenți prin intermediul instrumentelor de comunicare. Ultimul departament, dar unul foarte important, Desktop Publishing, este cel care se ocupă de realizarea revistei propriu-zise și al conținutului pentru Promovare. Este cel care atrage ochiul privitorului.

În continuare, Revista își propune să publice numere normale și speciale și să se facă cunoscută printre toți studenții.

Dacă ți-am stârnit curiozitatea, trage un ochi și peste edițiile anterioare ale Revistei!

P.S: Ne poți urmări și pe pagina de Facebook și pe Instagram !

 

Semnat, redacția etajul 6